Hörlurar med sladd bäst i test – läs INNAN ditt köp!

Är du också ute efter hörlurar med sladd bäst i test? Detta är artikeln för dig! Nedan har vi recenserat en drös olika modeller så att du ska hitta de som passar dig.

Att hitta de bästa hörlurarna på dagens teknikmarknad kan vara en riktig utmaning. Vissa föredrar trådlösa hörlurar då de kan vara mer praktiska i vissa situationer, men riktiga ljudfantaster vet att det allra bästa ljudet fås med sladd. Anledningen är att de elektriska signalerna går direkt från källan till hörlurarna istället för att färdas genom luft.

*Denna artikel innehåller reklam genom annonslänkar för webhallen.com

Hörlurar med sladd bäst i test

1. JBL Tune 760NC

2. Sony MDR-XB55AP

3. JBL T500

Prisklass: Premium

Prisklass: Billig

Prisklass: Billig

JBL Tune 760NC – testvinnare!

Svarta hörlurar från JBL

Vinnaren av vårt test är lurarna från det populära varumärket JBL. Produkten är av modellen over-ear och har en utmärkt passform. Tack vare aktiv brusreducering (ANC) levererar hörlurarna ett ljud av mycket hög klass.

JBL har jobbat i 75 år på att ta fram den perfekta ljudåtergivningen med kraftfull och djup bas. Med tanke på hur ljudet återges i dessa hörlurar har de definitivt lyckats.

Hörlurarna kommer med en mycket praktisk och löstagbar kabel. De är dessutom lätta i vikt och hopfällbara.

Utan sladd-trassel: Sony MDR-XB55AP

Svarta in-ear hörlurar med sladd från Sony

Du som föredrar hörlurar med sladd men är trött på att sladden trasslar sig kommer gilla dessa innovativa hörlurar från Sony. Sladden har en räfflad design som motverkar trassel.

Ljudkvaliteten är tack vare Sonys “Powered Bass Duct++”-teknologi mycket imponerande vilket visar sig särskilt tydligt vid uppspelning av musik som är low-end fokuserad. Hörlurarna har en praktisk inbyggd fjärrkontroll och mikrofon för handsfree samtal.

I paketet medföljer också öronsnäckor i fyra olika storlekar för garanterat bra passform. Hörlurarna har många nöjda kunder som vittnar om ett fantastiskt ljud samtidigt som den trasselfria sladden ger stora pluspoäng.

Bäst budgetval: JBL T500

Svarta over-ear hörlurar med sladd från JBL

Dessa hörlurar är några av de mest budgetvänliga hos ljudjätten JBL men ändå är både ljud och design mycket imponerande. De har liksom övriga produkter från dem deras egenutvecklade Pure-Bass-ljud för en kraftfull upplevelse.

Hörlurarna har en smidig fjärrkontroll med mikrofon som ger dig åtkomst till Siri/Google Now utan krångel. Kabeln har en platt design vilket gör att den inte trasslar sig när du är på språng. Lurarna är dessutom lätta att ta med sig då kan fällas ihop och inte väger så mycket.

Både tråd- och trådlösa: Philips over-ear H8506

Ett par vita over-ear hörlurar från Philips

Med dessa hörlurar har du valmöjligheten att använda dem trådlösa eller ej då de har en avtagbar sladd. Tillverkaren Philips har lagt särskilt stor vikt vid att uppnå optimal brusreducering för denna modell. De har dessutom funktionen att du kan stänga av brusreduceringen om du vill kunna höra vad som pågår i din omgivning.

Väljer du att använda lurarna utan sladd har de en slående speltid på upp till 60 timmar. Den praktiska funktionen “Bluetooth multipoint” tillåter dig till och med att ansluta till flera Bluetooth-enheter samtidigt!

Bäst ljudupplevelse: Sennheiser HD560S

Sennheiser HD 560S

Om du är en analytisk ljudfantast som vill få en verklighetstrogen ljudupplevelse är dessa studiohörlurar från Sennheiser ett bra alternativ. Lurarna har en linjär prestanda med maximal detaljåtergivning kompletterat med en ren bas. Tack vare det justerbara och mjuka huvudbandet optimeras passformen. Samtidigt är de mjuka kuddarna positionerade runt öronen istället för ovanpå vilket ger en ökad bekvämlighet.

Den smarta designen gör att även de med hörapparat kan bära dessa hörlurar utan bekymmer.

Tidigare kunder har recenserat produkten med ord som “Absolut grymma hörlurar” och “Sennheiser när de är som bäst”.

Vanliga frågor

Hur mycket kostar hörlurar med sladd?

De billigaste hörlurarna med sladd kan du hitta för under hundralappen, men om du vill ha något med högre kvalitet kan du behöva vara beredd på att betala lite mer. De dyraste kostar flera tusen kronor.

Varför ska man inte ha trådlösa?

Vid användning av trådlösa hörlurar går kvalitet förlorad på vägen från spelaren. Med sladd går signalen istället direkt till hörlurarna vilket kan resultera i bättre ljud.

Hur väljer man de bästa hörlurarna med sladd?

Om du ska hitta de bästa hörlurarna bör du tänka på detta.

  • Passform – Om du väljer hörlurar av typen in-ear är det bra om de kommer med öronsnäckor i olika storlekar. Väljer du over-ear modellen är ett reglerbart band att föredra.
  • Ljudet – Hörlurar med aktiv brusreducering är fördelaktigt om du använder dem där det är mycket rörelse omkring dig. En design som låter ljudet flöda fritt kan ge en bättre detaljåtergivning men passar sig bäst på platser med minimalt brus.
Hörlurar med sladd test

Hur gjorde vi vårt test av hörlurar med sladd?

Vi har baserat vårt test på produktbeskrivningar och recensioner från tidigare kunder. Vi har jämfört hörlurarnas egenskaper och kommit fram till vilka vi tycker är de fem bästa produkterna. Särskilda egenskaper som vi vägt in i bedömningen är ljudkvalitet, design och prisvärdhet. Vi har även valt att ta med modeller ur olika prisklasser så att alla ska finna vår lista behjälplig. Vid vår utvärdering har vi dessutom lagt stor vikt vid hur riktiga kunder har bedömt hörlurarna.

Källor